Most -  Ve středu 8. listopadu se Podkrušnohorské gymnázium v Mostě otevře zájemcům o studium i široké veřejnosti.

Školu budete moci navštívit v dopoledních hodinách od 8 do 12 hodin a zúčastnit se i výuky, v odpoledních hodinách bude mít gymnázium otevřeno pro veřejnost v době od 16 do 18 hodin. Pro návštěvníky budou připraveny ukázky z prací žáků, kvízy, hlavolamy, pokusy, debatní klub, zkouška pěveckého sboru a mnoho dalšího.

Mostecké gymnázium je velká, moderní škola, která během svého působení vychovala mnoho skvělých a úspěšných osobností našeho regionu. Připravuje žáky k maturitě a ke studiu na vysokých školách v ČR i v zahraničí. Zajišťuje kvalitní výuku jazyků, široké spektrum seminářů, přípravné kurzy pro zájemce o studium, na úvod studia projdou žáci populárními adaptačními kurzy.

0211gymnazium2

Kromě běžné výuky se mohou žáci rozvíjet v rámci celé řady projektů. Cílem gymnázia je vychovat vzdělané a kreativní lidi s rozhledem, kteří nebudou mít problém uplatnit se na trhu práce 21. století.

Všichni jste srdečně zváni, přijďte se podívat, Podkrušnohorské gymnázium se nachází v Mostě na adrese Čsl. Armády 1530/29. Více informací se dozvíte na webových stránkách školy http://www.gymmost.cz/.

0211gymnazium3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru