Na chodbě pro zaměstnance ukradl pěkně drahý mobil
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté předvedli na policejní oddělení jednoho nepoctivce, který si v jedné mostecké restauraci tento měsíc přivlastnil cizí mobilní telefon.

Muž ve věku 21 let z Mostu přišel do provozovny v podvečerní době vchodem pro zaměstnance a tam si na stole všiml volně položeného mobilního telefonu. Ten sebral a poté objekt opustil. I když byl podezřelý odhalen poměrně brzy, mobil už u sebe neměl. Prý ho někomu prodal.

"Policisté Mostečanovi sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Poškozená žena vyčíslila vzniklou škodu na částku 15 000 korun. Případ je šetřen ve zkráceném přípravném řízení," sdělila Ludmila Světláková, mluvčí mostecké policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru