Severočeši Most: Opětovné propojení hnutí Severočeši.cz se Sdružením Mostečané Mostu je nevídaná politická fraška. Absolutně se od toho distancujeme
Marek Hrvol, předseda klubu zastupitelů Severočeši Most
Most

Most - Zastupitelský klub Severočechů Most vydal v úterý odpoledne prohlášení, ve kterém reaguje na situaci ohledně politického hnutí Severočeši.cz. To před týdnem oznámilo, že se poprvé od roku 2013 sešly obě znesvářené poloviny tohoto hnutí a Severočeši.cz se znovu spojili pod podmínkou odchodu podnikatele Jiřího Zelenky.

"V posledních týdnech sledujeme nevídanou politickou frašku v podobě tiskových prohlášení Severočechů.cz o opětovném spojení a znovusjednocení na místní politické scéně. Nejsilnější zastupitelský klub v městském parlamentu „Severočeši Most“, který čítá 18 zastupitelů, se absolutně distancuje od jakéhokoliv spojování s hnutím Severočeši.cz, vedené Bronislavem Schwarzem, ve kterém došlo k opětovnému spojení sil se zástupci Sdružení Mostečané Mostu," sdělil Marek Hrvol, předseda klubu zastupitelů Severočeši Most.

"S lidmi, díky kterým byla zrušena kandidátní listina Severočechů do krajského zastupitelstva a rovněž ohroženo působení Aleny Dernerové v Senátu ČR, nechceme být v žádném případě spojováni a naopak chceme se od nich distancovat. Je nevídanou politickou fraškou, že lidé, jako je Bronislav Schwarz, Luboš Pitín, Hana Jeníčková apod., kteří na sebe před pár měsíci podávali trestní oznámení, a špinili navzájem svá jména, nyní vystupují jako velcí kamarádi a političtí kolegové," reagoval Marek Hrvol.

Může vás zajímat

{article 43303}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Severočeši Most disponují podle klubu zastupitelů novým politickým subjektem, který je zcela nezávislý na hnutí Severočeši.cz a prostřednictvím kterého bude podána kandidátní listina do komunálních voleb v Mostě. Tento politický subjekt bude v brzké době představen veřejnosti.

"Pevně věříme, že stávající složení Severočechů Most, které se může opírat o osobnosti, jakými jsou Alena Dernerová, Sáša Štembera, Jan Paparega, Vlastimil Vozka či Jiří Zelenka, a které má kompletní zastoupení ve vedení města Mostu nadále zůstane nejsilnějším politickým uskupením ve městě Most a bude společně bojovat o další přízeň voličů v příštím roce v komunálních volbách a to v žádném případě ne ve spojení se Severočechy.cz či se zástupci Sdružení Mostečané Mostu," dodal Marek Hrvol v prohlášení pro média.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru