Policisté z Německa přijeli mezi žáky, děti si vyzkoušely i speciální brýle
Foto: Policie ČR
Most

Most - Němečtí policisté ze Saska ve středu přišli mezi žáky deváté třídy 7. základní školy v Mostě spolu s policisty oddělení tisku a prevence Územního odboru Policie ČR Most.

Policistky z Policejního ředitelství Chemnitz pro děti připravily v rámci mezinárodního projektu program, který je zaměřený na prevenci proti užívání návykových látek. Školáci pracovali v pěti skupinách, každá skupina ostatním představila svoji prezentaci na zadaný úkol.

1511policiezaci2

Foto: Policie ČR

"Dvě hodiny děti ve skupinách tvořily prezentace, ve třetím bloku si deváťáci vyzkoušeli speciální brýle, které simulují účinky drog či alkoholu. Policistky ze Saska byly aktivním zapojením dětí do dopoledního programu spokojeny a ocenily jejich prezentace. Děti zase německé policistky v závěru zajímavého dopoledne odměnily dlouhým potleskem," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

1511policiezaci3

Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru