Chovateli v Duchcově někdo zabil dva klokany, jednomu uřízl hlavu a odnesl ji
Ilustrační foto: CC 2.5
Most

Duchcov – Policisté vyšetřují brutální masakr klokanů v Duchcově. Zdejšímu chovateli někdo zabil dva klokany, jednoho zastřelil, druhému uřízl hlavu.

Událost se odehrála na soukromém pozemku u rodinného domu chovatele v noci ze soboty na neděli. Neznámý pachatel přelezl oplocení a zabil dvě zvířata, dalšího klokana zranil. „Pachatel se choval hodně agresivně, jednomu klokanovi dokonce od těla oddělil hlavu, kterou odnesl,“ uvedl tiskový mluvčí policie Daniel Vítek. Majitel odhadl škodu na 40 tisíc korun.

Kvůli objasnění přesné příčiny úmrtí zvířat a dalších okolností případu policisté nařídili pitvu, která bude provedena na Státní veterinární správě. Policisté též žádají veřejnost o pomoc při hledání pachatele tohoto brutálního případu. „Žádáme případné svědky, kteří se v inkriminované době nacházeli v blízkosti rybníka Vinduška a duchcovského koupaliště a mohli by k případu poskytnout jakékoliv informace, aby se obrátili přímo na teplické kriminalisty, nebo kontaktovali linku 158,“ řekl policejní mluvčí.

Pokud se podaří pachatele dopadnout, hrozí mu obvinění z trestných činů poškození cizí věci a týrání zvířat, za které může jít až na tři roky do vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru