Cítíte se v Mostě bezpečně? Městská policie připravila dotazník, vyplnit ho můžete i on-line
Foto: Městská policie Most
Most

Most - Město Most sestavilo ve spolupráci s odborníky na bezpečnost strategii prevence kriminality na období 2018-2021. Strategie stanovuje priority města Mostu v oblasti bezpečnosti a prevence kriminality do roku 2021. V souvislosti s tím byl připraven tento dotazník.

„Cílem průzkumu je získat od občanů informace, na jaké priority v oblasti bezpečnosti se má vedení města a městská policie zaměřit v příštím roce," uvedl ředitel městské policie Jaroslav Hrvol.

Dotazník je možné vyplnit on-line z počítače mobilu či tabletu na tomto odkazu: https://www.vyplnto.cz/moje-pruzkumy/?did=62944. Jeho vyplnění zabere přibližně 7-10 minut. Dotazníky jsou k dispozici také v tištěné formě a jsou k vyzvednutí na sběrných místech, kam je také mohou respondenti anonymně vhodit do připravených schránek.

Sběrná místa pro tištěné dotazníky:

  • Turistické informační centrum, Radniční 1/2 , Most - otevřeno pondělí až pátek 9:00 – 17:00, kde je možné dotazník vyzvednout v tištěné podobě.
  • Informační recepce magistrátu, Radniční 1/2 , Most – otevřeno pondělí, středa 8:00-17:30, úterý, čtvrtek 8:00-15:30, pátek 8:00-14:30

"Po vyhodnocení průzkumu budeme směřovat priority města v oblasti bezpečnosti podle potřeb různých skupin obyvatel a také upravovat práci strážníků a pracovníků prevence kriminality tak, aby došlo ke zvýšení pocitu bezpečí všech občanů města na různých místech a realizovaly se žádoucí a hlavně smysluplné projekty a opatření," vysvětluje účel průzkumu ředitel městské policie. Dotazník mohou občané vyplnit do 4. 1. 2018.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru