Velký pes napadl yorkšíra i jeho majitelku. Povedený páníček pak ještě rozdával kopance, byl pod vlivem alkoholu
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě šetřila případ, kdy na sídlišti Výsluní v Mostě bojový pes napadl malého psíka. Tam v podvečerní době venčil své dva velké psy 40letý muž, které měl na volno puštěné a nezajištěné. Tím porušil povinnost uloženou mu obecně závažnou vyhláškou vydanou Statutárním městem Most.

Jeden z těchto psů následně zaútočil na opodál venčícího se psa rasy yorkšír. Jeho majitelka psa bránila a vzala ho do náruče. Velký pes napadl i ji, pokousal ji na rukách, povalil na zem a v napadání pokračoval. Ženě na pomoc přišel další pejskař, který byl nedaleko a jehož velký pes též napadl. Psa odehnal tím, že do něj kopl.

To se však nelíbilo majiteli velkých psů a muže udeřil pěstí do obličeje a také mu uštědřil několik kopanců. Věc oznámili policii svědci. Napadená žena a muž byli z místa odvezeni do nemocnice na ošetření a utrpěli zranění. Podezřelý se svými psy odešel domů, policie ho šetřením vypátrala a zadržela.

"Muž byl umístěn do policejní cely. Měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol. Vyšetřovatel ho nyní obvinil z přečinů výtržnictví a těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Za toto jednání může soud osobě uložit trest odnětí svobody na šest měsíců a čtyři léta," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru