Žena má na svědomí 15 krádeží v obchodech, s kumpány obrala i spící obsluhu herny
Ilustrační foto
Most

Most - Na nákupy chodila bez peněz, kradla i s kamarády v herně. Nyní policie v Mostě obvinila z přečinu krádeže 27letou ženu a dva muže ve věku 36 a 28 let, všechny z Mostu.

Ti měli být v jedné mostecké herně, ve které využili příležitosti, když obsluhující žena za barem na chvilku usnula a z pultu odcizili volně položenou finanční hotovost ve výši 7 500 korun. „Obsluha se sice záhy vzbudila a všimla si cizí ženy za barem, trojice však náhle hernu kvapem opustila. Až při kontrole hotovosti poškozená zjistila, že jí pár tisícovek chybí,“ uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková.

Obviněná žena má mít na svědomí i 15 krádeží v obchodech. „Kradla v Mostě, Litvínově i v Žatci. Vybírala si drogerii, potraviny, alkohol a vhod jí přišly i šroubováky. Ve většině případů byla zadržena ostrahou prodejen,“ sdělila Ludmila Světláková. Celkem ukradla zboží v hodnotě 11 400 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru