Po slovní rozepři sáhla pro nůž a bodla ženu do paže. Recidivistce teď hrozí až tříletý trest
Ilustrační foto
Most

Most - Okresní soud v Mostě na podnět policie poslal do vazby 25letou ženu z Mostu, která byla obviněna z přečinů ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a nebezpečného vyhrožování. Žena měla začátkem týdne v obci v okrese Most bodnout nožem jinou mladou ženu.

K incidentu došlo v časně ranních hodinách, když obviněná po předchozí slovní rozepři měla nejprva přiložit poškozené nůž ostřím ke krku. Poškozená ji od sebe odstrčila. Obviněná poté, co stály k sobě čelem, nejdříve poškozenou nožem nezasáhla, útok nožem ale zopakovala a bodla ji do levé paže. Zraněná žena skončila v nemocnici.

"Délka léčení je předmětem dalšího šetření. Útočnice byla na místě zadržena. Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět na návrh k vzetí do vazby, kam byla dnes žena předána. Již v minulosti byla za stejné jednání dvakrát odsouzena. Za toto jednání jí hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Obě ženy se znaly a do domu, kde nebydlely, chodily známému krmit psy," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru