Mostecko by Zemana poslalo znovu na Hrad i bez druhého kola voleb
Prezident Miloš Zeman při své návštěvě Ústeckého kraje. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Kdyby se o českém prezidentovi rozhodovalo jen na Mostecku, druhé kolo voleb by se už nemuselo konat. Celorepublikové výsledky jsou odlišné.

Současný prezident Miloš Zeman získal v okrese Most nadpoloviční většinu všech odevzdaných hlasů – 50,84%. Druhý z kandidátů, Jiří Drahoš, obdržel na Mostecku 19,24 procenta hlasů.

Poměr na Mostecku neodráží celorepublikové výsledky. Podle těch v době sečtení více než 99 procent hlasů sice Miloš Zeman s necelými 39 procenty zvítězil, bude se ale konat za dva týdny ještě druhé kolo. V tom se utká s Jiřím Drahošem, který obdržel bezmála 27 procent hlasů.

Zde jsou celkové výsledky v přehledném grafu

 
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru