Nebude to příjemné, ale je to nutné. Tento most se kvůli opravě uzavře
Most do Rudolic nutně potřebuje velkou opravu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Most přes železniční koridor do Rudolic nutně potřebuje opravu. Kvůli prováděným pracem bude neprůjezdný. Nyní na něm platí omezení.

Mostecký magistrát již oznámil, která firma opravu provede. Půjde o Společnost SMP-SG, Most - Rudolice, která se s nabídkovou cenou 56,3 milionu korun bez DPH stala vítězem výběrového řízení. Finální hodnocení proběhlou formou elektronické aukce. Základním hodnotícím kritériem byla nejnižší nabídková cena.

Je jisté, že doprava nebude moci být po mostě během velké části oprave vedena. "Práce začnou, jakmile to klimatické podmínky dovolí," uvedl primátor Mostu Jan Paparega. Vjezd do Rudolic bude možný z druhé strany silnicí od kostela.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru