Policie chystá speed marathon! Můžete jí poradit, kde měřit rychlost
Ilustrační foto
Most

ČR - 18. dubna proběhne v rámci celé Evropy dopravně bezpečnostní akce organizace TISPOL zaměřená na kontrolu rychlosti vozidel s názvem SPEED MARATHON. Do akce se zapojí i Policie České republiky s možností navrhnout místa vhodná pro kontrolu rychlosti.

Policie České republiky provádí vlastní vyhodnocování rizikových lokalit na základě dopravně bezpečnostních analýz v daném teritoriu.

"Kromě vlastních analýz bychom rádi, tak jako v minulém roce, znali i Váš názor. Pokud Vás tedy napadá místo, které je rizikové a myslíte si, že by bylo vhodné zde provádět kontrolu rychlosti, přejděte na tento odkaz: www.bezpecnecesty.cz/speedmarathon. Oficiální hlasování probíhá od 1. do 28. února 2018," uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru