Mostečanka nemá ráda placení u kasy. Parfémy i řasenky mizely v kabelce
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Placení nákupů nemá zřejmě v oblibě 27letá žena z Mostu. Policie v Mostě ji obvinila za čtyři krádeže v obchodech.

Krást měla v různých prodejnách, kdy ve třech případech s odcizenými zbožím odešla z prodejen ven, při jedné krádeži byla zadržena. Lup si ukrývala do kabelky a poté prošla pokladnou, aniž by za zboží zaplatila.

"Policisté při vyšetřování neobjasněných krádeží její totožnost záhy odhalili a obvinili ji. Celkem měla Mostečanka odcizit věci za 5 400 korun. Lup policisté nezajistili, jak s ním naložila, si žena nepamatovala," uvedla Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR v Mostě.

Zlodějce se hodila dekorativní kosmetika, parfémy i oříšky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru