Děti z kojeneckého ústavu v Mostě dostaly nové zubní kartáčky
Foto: Ústecký kraj
Most

Most - Hejtman Oldřich Bubeníček navštívil ve čtvrtek 15. března Kojenecké ústavy Ústeckého kraje se sídlem v Mostě. Na setkání s ředitelkou instituce Miladou Šilhavou byla přítomna i tisková mluvčí společnosti Severočeské vodovody a kanalizace Iveta Kardiánová.

SčVK, jako každý rok, tak i v letošním roce připravuje akce ke Světovému dni vody (22. března). Tentokrát se zaměřila i na ty nejmenší, a proto společnost připravila pro děti z kojeneckého ústavu v Mostě nové zubní kartáčky. Jako výraz poděkování předvedly děti (ty nejstarší, kterým jsou tři roky) návštěvě tanec i zpěv.

Hejtman si poté ještě s ředitelkou Šilhovou prohlédl prostory budovy, ve které se personál momentálně stará o téměř stovku dětí; a to od těch úplně malých – čerstvě po narození, až po ty tříleté. „Děti, které si osvojila náhradní rodina, máme po celé Evropě. Hodně z nich nyní žije ve Skandinávii a na Islandu. Dokonce máme i jednoho chlapce v Kanadě,“ uvedla ředitelka Milada Šilhavá.

01
Děti měly připravený kulturní program plný tance a písniček.

03

 04

Děti mají paní ředitelku Miladu Šilhavou moc rády. 

05

06

07
Hejtman poté dostal od dětí malou pozornost. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru