Policisté dopadli mladíka, který se dopustil dvou loupeží. V obou případech se zmocnil telefonu
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté odhalili mladíka, který se měl koncem února dopustit v Mostě dvou loupeží. Poslední únorový den oslovil ráno na sídlišti Pod Šibeníkem nezletilého chlapce a ptal se ho na čas. Chlapec se podíval na svůj mobil, neznámý mu sáhl po telefonu a začal se o něj přetahovat.

Nakonec mu mobil z ruky vytrhl a ještě chtěl znát PIN, který mu chlapec z obavy nakonec sdělil, jelikož mu vyhrožoval násilím. Hned druhý den v nedaleké ulici ve stejném sídlišti se v podvečerní době zeptal mladého muže, kolik je hodin. I v druhém případě se stejným způsobem zmocnil cizího mobilu.

"Policisté zjistili, že oba případy má mít na svědomí mladistvý hoch z Mostu, kterého vyšetřovatel obvinil z provinění loupeže. Mobil z druhého případu policisté zajistili. Celková škoda činí 5 200 korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru