Žena poslala příbuznému do vězení drogy v poznámkovém bloku
Ilustrační foto
Most

Most -  Jedenašedesátiletá žena měla poslat svému příbuznému na jeho podnět do věznice, kde si muž odpykává trest, ve dvou případech zásilky, ve kterých byly ukryté drogy.

"V jednom případě byla psychotropní látka nalezena v poznámkovém bloku a v druhém případě pak v poštovní zásilce. To zjistili pracovníci vězeňské služby, kteří látku v poštovních zásilkách odhalili," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel mostecké policie už ženu a muže obvinil z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Pětatřicetiletý obviněný muž byl již loni odsouzen za trestný čin na úseku drog. Žena je stíhána na svobodě. Oběma za toto jednání hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru