Žena si v herně vyhlédla jednoho z hrajících a radila mu jak má hrát. Vzala mu peněženku
Ilustrační foto
Most

Most - Na povedenou návštěvnici herny narazil starší muž z Litvínova, který v Mostě v centru města v jedné herně hrál na automatech. Aby nepřišel o peněženku, schoval si ji do kapsy bundy. A přesto o ni přišel. Vzala mu ji jedna mladá ženy, která do herny přišla a začala se kolem muže motat.

Radila mu, jak má hrát a mačkala se na něj. Nakonec se jí podařilo nepozorovaně z kapsy peněženku vzít a hernu rychle opustila. V peněžence poškozeného Litvínovana byla hotovost, doklady, herní tikety a platební karty.

"S těmi žena zamířila ve městě k bankomatu, kde se pokusila vybrat peníze, což se jí naštěstí nepodařilo. Policie totožnost 27leté ženy z Mostu odhalila a sdělila jí ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru