Jarním teplotám se Mostecko zalíbilo
Ilustrační foto
Most

Most - Pondělní obloha s oblačností pošetří, pravděpodobně maximálně – jasno až skoro jasno od rána až do večera. Není trochu škoda, že se prodloužený nebo velikonoční víkend konal již před týdnem?

  • V pondělí 9. dubna se nejvyšší odpolední teploty budou pohybovat okolo 18 až 20 °C, ráno v minimu kolem 5 °C.
  • V úterý 10. dubna se nejvyšší odpolední teploty budou pohybovat okolo 18 až 20 °C, ráno v minimu kolem 7 °C.
  • Ve středu 11. dubna se nejvyšší odpolední teploty budou pohybovat okolo 16 až 18 °C, ráno v minimu kolem 8 °C.
  • Ve čtvrtek 12. dubna by se nejvyšší odpolední teploty měly pohybovat okolo 21 až 23 °C, ráno v minimu kolem 10 °C.

Ani úterní obloze se modrý odstín nikterak neznechutí, ačkoli v porovnání s pondělkem se oblačnostní situace přeci jen o malinko zhorší. To konkrétně znamená, že nějaký ten oblak na vršky mosteckých hlav pohlédne, přesto převaha zůstane na straně slunečních paprsků.

V polovině pracovního týdne zdá se změna nastane, zcela logicky k horšímu. Leč se středeční den ve smyslu srážkové aktivity jeví být naprosto pasivním, nebe nad Mostem, Litvínovem i Mezibořím vypadá oblačně až zataženě, ve druhé polovině dne polojasně až oblačně.

Čtvrtek je prozatím daleko, nicméně nejnovější výpočty výpočetní techniky hovořily o slunnu – počínaje ránem a konče večerem skoro jasno až polojasno, beze srážek. S ohledem na předpokládaných 21 až 23 °C by promenáda slunečního svitu, čili absence mraků, bezesporu přišla vhod. Ne?

(soj)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru