Mostečan si v restauraci vytipoval cizince, toho pak venku okradl o peníze
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže 41letého muže z Mostu. Ten měl koncem března okrást postaršího cizince.

Oba byli v jedné mostecké restauraci, kde si obviněný poškozeného zřejmě vytipoval. "Poté, co cizinec vyšel z objektu ven, obviněný k němu přistoupil zezadu a ze zadní kapsy oděvu mu odcizil bez použití násilí peněženku. Pak z místa činu utekl," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Okradený muž se ho snažil doběhnout, při pronásledování však zakopl a upadl na zem a způsobil si drobná zranění. I když policie muže vypátrala poměrně brzy, Mostečan stihl ještě týž den po krádeži peníze utratit v hernách.

"Poškozený muž odhadl škodu na částku 30 tisíc korun. Mostečan mu odcizil eura, české peníze a osobní doklady. Ty nalezeny nebyly," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru