Z auta ukradl 150 tisíc a propadl se střechou domku, hrozí mu až pětiletý trest
Ilustrační foto
Most

Most - Mostecká policie odhalila totožnost neznámého pachatele, který v Mostě v noci vykradl auto a odcizil vysokou finanční částku. Muž ve věku 21 let měl v ulici Františka Halase vniknout násilím do zaparkovaného auta, odkud měl odcizit tašku s více než 150 tisíci korunami a mobil.

I když ho policisté během tří dnů zadrželi, z peněz mu zbyly jen dva tisíce. Peníze údajně utratil za ubytování v mosteckém hotelu a prohrál na herních automatech. Ostatně kriminalisté muže zadrželi v jedné herně na Teplicku. Ačkoliv policie muže obvinila z přečinu krádeže vloupáním, o 14 dnů později opět vyrazil na trestnou výpravu.

V noci přelezl plot u rodinného domu v Mostě a vylezl na střechu zahradního domku, kde propadl nohou a poté z místa utekl. Poškodil střechu i stropy. Celkem Mostečan napáchal škody za 190 tisíc korun. Policie ho stíhá na svobodě. Za tyto skutky mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru