Muž prý nedostal zaplaceno za práci, místo peněz proto ukradl naftu
Ilustrační foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Zvláštní způsob platby za svoji práci si zvolil 31letý muž z obce na Litvínovsku. Místo peněz si vzal naftu. Ale bez vědomí majitele. Teď má na krku krádež.

Muž měl v Mostě ve Velebudicích ve večerních hodinách odcizit ze zaparkovaného nákladního auta motorovou naftu. Poškozený majitel vyčíslil způsobenou škodu na částku 1 300 korun.

"Policisté muže krátce po krádeži zadrželi nedaleko místa činu. Ten si totiž všiml přijíždějícího vozidla a z místa raději rychle ujel. Hlídka ho vypátrala a zastavila v ulici Budovatelů. V kufru měl kanystry, hadici, rukavice a další věci, vše potřísněné naftou," uvádí mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Hlídce uvedl, že mu majitel auta nezaplatil za práci, tak si takto hodlal vybrat mzdu. Policisté mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu krádeže a lup zajistili.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru