Chcete dál dostávat informační zprávy od města? Musíte to znovu odsouhlasit
Ilustrační foto
Most

Most - Město Most rozešle v nejbližších dnech lidem registrovaným účastníkům v systému SMS InfoKanál zprávu, v níž je vyzve k vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

"Tento postup je nezbytný v souvislosti s novou právní úpravou ochrany osobních údajů, nazývanou též zkratkou GDPR," vysvětluje mluvčí města Mostu Alena Sedláčková.

Kdo má tedy zájem zůstat registrovaný v tomto systému, který prostřednictvím krátkých textových zpráv informuje o mimořádných událostech v Mostě a na Mostecku, nechť odešle zpět SMS zprávu znění: IK MOST.

Kdo tak neučiní do 24. května 2018, bude ze systému automaticky vyřazen. "Nejedná se o sběr žádných další osobních údajů, než těch, které už občan při registraci do systému uvedl," dodala Alena Sedláčková.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru