Most opět nabízí bezplatné očkování psů, termíny jsou v následujícím týdnu
Ilustrační foto
Most

Most - Most každoročně organizuje bezplatné očkování psů, a to i přesto, že stát zrušil dotace na tuto službu a město ji tak hradí ze svého rozpočtu. Nejinak tomu bude i letos. Bezplatné očkování tentokrát proběhne ve dnech 21. – 23. května nejen v Mostě, ale i ve Vtelně, v Rudolicích, Souši a Čepirozích.

Týkat se bude pouze těch psů, kteří jsou řádně přihlášeni v evidenci magistrátu a jejich majitelé za ně uhradili poplatek. Každý majitel předloží při příchodu očkovací průkaz svého psa, do nějž bude očkování zaznamenáno. Předvedený pes musí být opatřen vodítkem a náhubkem a nesmí jevit známky nemoci.

Vzhledem k tomu, že vakcína má účinnost 24 měsíců, budou k očkování připuštěni pouze psi, kteří nebyli očkováni v loňském roce, s výjimkou těch, u nichž byla použita takzvaná kombinovaná vakcína. V těchto případech je totiž nutné očkování proti vzteklině opakovat každý rok.

 

  • 21. 5. od 11 do 17 hodin v Mostě, areál stadionu FK SIAD Most (u hlavní brány)
  • 22. 5. od 14:30 do 15:30 hodin ve Vtelně, před bývalou hasičskou zbrojnicí
  • 22. 5. od 16 do 17 hodin v Rudolicích, před hasičskou zbrojnicí
  • 23. 5. od 14:30 do 15:30 hodin v Souši, před bývalou vinotékou
  • 23. 5. od 16 do 17 hodin v Čepirozích, u hřiště

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru