Mostecká policie zastavila dva řidiče pod vlivem drog, další jízdu jim policisté zakázali
Ilustrační foto
Most

Most - Dopravní hlídka mostecké policie zastavila v Mostě na silnici I/13 řidiče osobního vozidla značky Škoda. Silniční kontrola proběhla poblíž nádrže Matylda v dopoledních hodinách. Řidič se podrobil dechové zkoušce na alkohol, která byla negativní a následně i testu na jiné návykové látky, který byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin.

Policisté mu další jízdu zakázali a řidič se podrobil lékařskému vyšetření, včetně odběru biologického materiálu. Muži ve věku 32 let z Chomutova policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

"Stejně dopadla kontrola osobního vozidla tovární značky VW na mosteckém sídlišti Zahradní. Tam hlídka oddělení hlídkové služby podrobila jeho řidiče testu na drogy, který byl pozitivní. Řidič se na výzvu policistů podrobil i lékařskému vyšetření a od policie si 27letý Mostečan převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru