Chcete pracovat ve volební komisi? Můžete se hlásit. Magistrát se pilně připravuje na komunální volby
Ilustrační foto
Most

Most - Informační centrum pro volby zahájilo svoji činnost. Už nyní se mohou úřadu hlásit lidé, kteří mají zájem pracovat v okrskových volebních komisích (OVK).

Informační centrum lidé najdou v prvním patře magistrátu v kanceláři číslo 116, úřední hodiny jsou v pondělí a ve středu od 8 do 17 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8 do 14 hodin (v úterý 31. července, kdy je poslední den pro podání kandidátních listin, do 16 hodin. Centrum pro volby lze kontaktovat též mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonním čísle 476 448 336. Veškeré potřebné informace týkající se voleb do zastupitelstev obcí, které se budou konat ve dnech 5. a 6. října 2018, najdou lidé na webových stránkách města Mostu.

Informace pro zájemce o činnost v okrskové volební komisi

Už nyní se mohou úřadu hlásit lidé, kteří mají zájem pracovat v okrskových volebních komisích (OVK). Přihlásit se mohou jedině písemně – vyplněním závazné přihlášky k členství v OVK a to v termínu do 31. srpna 2018. Formulář přihlášky najdou občané na webových stránkách města nebo si jej mohou vyzvednout před kanceláří č. 116 v prvním patře magistrátu. Vyplněnou přihlášku poté mohou odeslat na úřad mailem (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), ověřený podpis tu není potřeba, poslat poštou na adresu magistrátu nebo osobně odevzdat v podatelně magistrátu nebo v kanceláři č. 116.

První zasedání OVK se uskuteční ve středu 12. září 2018, občané, kteří budou zařazeni do OVK budou o této skutečnosti úřadem informováni písemně nebo telefonicky v rozmezí od 6. do 11. září. Členové OVK mají povinnost se zasedání zúčastnit. Odměna za funkci člena OVK činí 1 300 Kč pro člena, 1 600 Kč pro předsedu. Pokud se člen některého z jednání OVK nezúčastní, magistrát mu uvedenou odměnu pokrátí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru