Prezident Miloš Zeman zajel poobědvat na autodrom i mezi lidi do Bečova
Miloš Zeman přijíždí na autodrom. Foto: e-mostecko.cz
Most

Mostecko - Prezident republiky Miloš Zeman pokračoval ve středu dne 20. června 2018 ve své cestě po Ústeckém kraji. Zastavil se i na Mostecku, kde dnes rovněž svoji návštěvu zakončí.

Miloš Zeman ve středu navštívil Elektrárnu Ledvice, kde po setkání s vedením společnosti hovořil se zaměstnanci elektrárny. Zastavil se na mosteckém autodromu. Pracovní oběd prezidenta republiky tam proběhl za účasti významných osobností kraje.

Prezident republiky dále zavítal do obce Bečov, kde diskutoval nejen s představiteli obce, ale i s místními občany. Prezident republiky připojil svůj podpis do pamětní knihy obce a dekoroval prapor Bečova svojí pamětní stuhou.

Poslední zastávkou dnešního dne byla obec Lišany. I zde měl prezident republiky možnost setkat se s vedením obce a pozdravit místní občany. Svůj podpis pak přidal do pamětní knihy a obecní prapor dekoroval stuhou prezidenta republiky.

Poslední den návštěvy Ústeckého kraje zahájí ve čtvrtek 21. června prezident v Bílině setkáním s vedením města a starosty okolních obcí a besedou s občany. Třídenní návštěva bude zakončena na státním zámku Jezeří závěrečnou tiskovou konferencí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru