Poškozená značka, otevřená trafostanice. Podívejte se, jaké případy také řeší strážníci v mosteckých ulicích
Foto: MP Most
Most

Most – Nepomáhají jen chytat zloděje, násilníky, hledané osoby. Často řeší i na první pohled méně závažné případy, které ale mohou být ve svém důsledku nebezpečné.

Podívejte se na některé případy, kterými se v minulých dnech zabývali strážníci Městské policie Most.

Hořící plastový kontejner

Hlídka městské policie byla v ranních hodinách vyslána do ulice Albrechtická, kde měl hořet kontejner na komunální odpad. Strážníci se na místě spojili s oznamovatelem, který jim sdělil, že žádnou osobu na místě neviděl a hoří kontejner, odtlačil mimo dosah zaparkovaných vozidel. Na místo byl přivolán Hasičský záchranný sbor, který provedl uhašení kontejneru a hlídka Policie ČR si celou událost poté převzala k dalšímu šetření.

Poškozená dopravní značka

Ostraha parkoviště Městské policie Most v ulici 1. Máje oznámila přes radiostanici, že neznámé vozidlo poškodilo dopravní značku hlavní silnice a řidič zaparkoval několik metrů od této poškozené značky. Strážníci na místě zajistili vozidlo. Z důvodu, že zde došlo k poškození obecně prospěšného zařízení, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si událost na místě převzala.

Otevřená trafostanice

Do ulice Růžová byla na základě telefonického oznámení vyslána hlídka městské policie, že je zde volně přístupná trafostanice. Strážníci na místě vyčkali do příjezdu zaměstnance Českých energetických závodů, který provedl řádně zabezpečení této trafostanice.

Vycházející kouř ze sklepních prostor

Muž oznámil na linku 156, že na tř. Budovatelů z bloku 91 v prostoru chodby je cítit kouř. Na místo byla vyslaná hlídka městské policie, která se na místě spojila s oznamovatelem. Společně provedli kontrolu těchto společných prostor, kde byl zjištěn hustě valící se dým a na základě toho byl na místo přivolán Hasičský záchranný sbor. Po uhašení nekomunálního odpadu v těchto prostorách si událost k dalšímu šetření převzala hlídka Policie ČR.

Asistence zdravotnickému personálu při ošetření podnapilého pacienta

Strážníci městské policie prováděli asistenci zdravotnickému personálu na centrálním příjmu nemocnice v ordinaci chirurgie při ošetření agresivního podnapilého pacienta. Po ošetření byl muž hospitalizován na jednom oddělení mostecké nemocnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru