Policisté chytili zloděje, který lezl do přízemních bytů, když tam lidé spali
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostečtí kriminalisté objasnili tři případy krádeží, při kterých neznámý pachatel vnikl do dvou přízemních bytů a jedné kanceláře v nočních hodinách.

Poblíž centra města Mostu překonal koncem května oplocení domu a poté vstoupil otevřenými balkónovými dveřmi do bytu, kde měl odcizit tablet, kabelku s doklady a finanční hotovostí, vše v hodnotě vyšší než 6 tisíc korun.

Koncem června si poradil oknem otevřeným na ventilaci u přízemního bytu, vlezl dovnitř a odnesl si peněženku s hotovostí, tablet a doklady, vše v hodnotě za více než 8 tisíc korun. "V obou případech byli obyvatelé doma a spali," uvedla mostecká policejní mluvčí.

V polovině června v noci procházel městem a všiml si pootevřeného okna v budově penzionu, oknem vnikl do místnosti personálu, odkud vzal batoh, tablet, peněženku a doklady, vše v hodnotě 8 500 korun. Celkem napáchal škodu za 23 tisíc korun. "Peníze utratil, tablety prodal a doklady prý zahodil. Stíhán je na svobodě," dodala mluvčí.

Už v minulosti byl za krádež odsouzen k nepodmíněnému trestu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru