OBRAZEM: Vrchol nechutnosti! Inspektoři museli zavřít Pekárnu Bečov
Foto: SZPI
Most

Bečov – Odebírali jste zboží z této pekárny? Potom se podívejte, co tam při kontrole našla Státní zemědělská a potravinářská inspekce!

Inspektoři museli přejít k tomu, že provozovnu v Bečově 30. července uzavřeli. Podle současných informací je stále uzavřená. Informují o tom na svém webu Potraviny na pranýři.

Co kontrola v pekárně odhalila? Všudypřítomný výskyt myšího trusu, živé myši, spoustu hmyzu.

Provozovna nebyla podle zjištění zabezpečená před pronikáním škůdců. Úklid všeobecně zde byl výrazně zanedbaný. Hromadil se odpad, nečistoty byly na stěnách, podlaze, regálech a zařízeních, plíseň se nacházela v chladicím zařízení.

Hrozilo zde riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor.

Podle obchodního rejstříku byla společnost s ručením omezeným Pekárna Bečov zapsána do obchodního rejstříku teprve letos 14. června se základním vkladem tisíc korun. Oficiální sídlo má v litvínovské části Janov. Jednatel firmy je z Rakovníka, společník je z Chomutova.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru