Mostečan chtěl u nádraží znásilnit ženu. Pak ji oloupil
Ilustrační foto
Most

Most - Obvinění ze čtyř trestných činů si od mostecké policie převzal 32letý muž z Mostu. Ten měl v Mostě v pozdně noční době poblíž nádraží oslovit ženu a dát se s ní do řeči. V komunikaci pokračovali i na nedalekém travnatém porostu. Tam měl ale muž náhle ženu nutit k pohlavnímu styku.

Žena se bránila a naštěstí se mu ubránila. "Když chtěla z místa odejít, tak obviněný jí násilím vytrhl z ruky kabelku s věcmi, telefonem a platební kartou. Pod pohrůžkou násilí zjistil i PIN a poté z místa odešel," uvedla Ludmila Světláková, mluvčí policistů na Mostecku.

Následně se v několika případech vydal k bankomatům, kde vybíral s odcizenou kartou peníze. Poškozené ženě způsobil celkovou škodu ve výši pět tisíc korun.

"Muž byl již v minulosti odsouzen pro krádeže k nepodmíněnému trestu. Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu až desetiletý trest odnětí svobody," dodává policistka.

Čelí obvinění z loupeže, pokusu znásilnění, neoprávněného opatření padělání a pozměnění platebního prostředku a krádeže. Odcizené věci nebyly zajištěny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru