Drama na mosteckém sídlišti: Muž se dobýval do bytu své expřítelkyně, uvnitř pak zbil ženu i jejího přítele
Ilustrační foto
Most

Most – Z porušování domovní svobody je podezřelý 28letý muž z Mostu. Ten měl za použití násilí vniknout do bytu své bývalé přítelkyně, kde měl v násilnostech pokračovat.

Na mosteckém sídlišti Liščí vrch měl muž přijít k bytu jeho bývalé přítelkyně a začít se dobývat dovnitř. „Do bytu měl vniknout poté, co rozrazil dveře a na chodbě bytu napadl fyzicky svoji bývalou družku a následně i jejího druha, který ženu bránil. Posléze z bytu utekl,“ uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková. Poškozením dveří způsobil škodu za 3 tisíce korun. Podezřelému hrozí za toto jednání až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru