Okradená žena křičela na zloděje. Uslyšeli to policisté v parku a chytili ho
Ilustrační foto
Most

Most - Na cizí peníze měl zálusk v úterý odpoledne muž ve věku 36 let z Mostu. O jeho případu ve čtvrtek informovali mostečtí policisté.

Mostečan si podle policie při procházení městem v centru u komerčního objektu všiml otevřených dveří u jedné provozovny a tam uviděl židli, na které byla kabelka. Rychle do ní sáhl a odcizil peněženku. Měl ale smůlu, ruky nenechavce si všimla majitelka kabelky a zakřičela na něj. Muž se dal na útěk, žena se rozběhla za ním a volala o pomoc.

"Volání uslyšeli v nedalekém parku dva policisté, kteří si všimli i prchajícího muže. Zadrželi ho a následně našli i peněženku, kterou muž odhodil při běhu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž skončil na policii, kde mu bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení. Za toto jednání mu hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru