Most - Řádné zasedání zastupitelstva svolané primátorem města po letních měsících skončilo dříve než začalo. Důvodem bylo neschválení programu zasedání zastupitelstva, který nepodpořil nikdo z opozičních zastupitelů.

„Rozhodli jsme se spolu s ODS a ČSSD pro společné prohlášení. Velmi nás mrzí postoj opozice, zejména pak zastupitelů z řad ANO2011, kterým nebylo schváleno zařazení programu týkajícího se omezení hazardu ve městě, které nebylo předem avizováno nebo zasláno mé osobě či servisu magistrátu. Pokud by tomu tak bylo, byl by tento materiál zaslán všem zastupitelům spolu s kompletními informacemi o aktuálním počtu heren, platných povolení a dalších informací, na jejichž základě by se zastupitelé mohli rozhodnout, jak hlasovat. To se bohužel nestalo.

V návaznosti na nezařazení požadovaného bodu pak nebyl podpořen navržený program zasedání zastupitelstva. Ohroženo je tak financování sportovních klubů, kterým měla být schválena dotační podpora projednaná v komisích i radě města. Nebyla schválena rozpočtová opatření, která jsou důležitá pro dotační akce, např. Z MPSV ČR na projekt „Podpora sociální práce v Mostě“, „Rozvoj a podpora komunitního plánování“ a dále akce podpořené ze strany Ústeckého kraje. Hrozí tak riziko, že tyto dotační prostředky kvůli neprojednání a neschválení bude město Most muset vracet. Jedná se o miliony korun, což zastupitelé, studují-li materiály, vědí. Tak takhle si práci zastupitelů ANO2011, KSČM a Sdružení Mostečanů Mostu, kteří se holedbají, že pracují nebo dokonce makají pro všechny občany a hlavně v zájmu města, nepředstavujeme.“

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru