VIDEO: Stoletá Mostečanka prozradila recept na dlouhověkost. Je to pohyb a pravidelné cvičení
Stoletá Hedvika Weignerová. Foto: Město Most / Mostecké listy
Most

Most - Krásné 100. narozeniny oslavila ve středu 19. září paní Hedvika Weignerová, která žije v Mostě. Ke krásnému životnímu jubileu jí kromě rodiny a přátel přišla poblahopřát také náměstkyně primátora Markéta Stará, která ji darovala květinu, potravinový koš a dort s trojcifernou číslicí.

„Ke stým narozeninám nelze přát nic důležitějšího, než zdraví, spokojenost a šťastnou rodinu. Ať se vám daří stejně jako doposud a čeká vás ještě mnoho krásných chvil s vašimi blízkými,“ popřála oslavenkyni náměstkyně primátora Markéta Stará.

Čerstvé jubilantce by vysoký věk jen málokdo hádal. Je stále velmi vitální, zajímá se o dění kolem sebe. Jejím receptem na dlouhověkost je celoživotní pohyb a cvičení. Vychovala tři děti - syna Pavla, který má mimo jiné narozeniny ve stejný den jako jeho maminka, dceru Renatu a syna Ivana, který už bohužel zemřel. Radost jí dělají čtyři vnoučata a sedm pravnoučat. (vyd)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru