Věznice Bělušice byla založena před 60 roky. Rodiny zaměstnanců se mohly podívat do střežených prostor
Foto: Věznice Bělušice
Most

Bělušice - Věznice Bělušice na konci září v rámci 60. výročí založení této instituce, které uplynulo dne 1. října 2018, uskutečnila „Den otevřených dveří“ pro rodinné příslušníky zaměstnanců věznice.

"Vedení věznice povolilo vstup do střežených prostor věznice, kde bylo možné shlédnout cely pro výkon kázeňských trestů, multimediální učebny pro odsouzené, místnosti, kde probíhají standardní i bezkontaktní návštěvy, vycházkové prostory atd. Na případné dotazy odpovídali terapeuti věznice," uvedla mluvčí Věznice Bělušice Danuše Vránová.

Na okrasné zahradě věznice čekalo na návštěvníky malé občerstvení a prohlídka s výkladem o historii těchto zrekonstruovaných objektu. "Celá akce byla završena ukázkami výstroje a výzbroje příslušníků a zásahu eskortní jednotky na hřišti obce Bělušice spolu s komentářem, kterého se ujal sám ředitel věznice plk. Mgr. Roman Mišák. O tuto akci byl ze strany rodin zaměstnanců velký zájem, celkem se přihlásilo 250 zájemců, kteří chtěli shlédnout prostory, v kterých jejich milí pracují," shrnula Danuše Vránová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru