Litvínov - Bivojové se představili v havířovské městské sportovní hale s odhodláním konečně bodovat. V zápase zpočátku tahali za delší konec domácí, ale litvínovští hráči se rychle chytili a byli domácím rovnocenným soupeřem.

Domácí sice průběžně vedli 2:0, ale litvínovští hráči až na konci druhé třetiny z přesilovky snížili a na začátku třetí třetiny vyrovnali stav utkání na 2:2. Poté měl Litvínov několik slibných šancí na strhnutí vývoje zápasu ve svůj prospěch, ale branku se jim už do konce zápasu vstřelit nepodařilo a domácí více či méně šťastnými brankami odskočili až na konečný rozdíl ve skóre.

Slovan Havířov - Bivoj Litvínov 7:2 (1:0, 1:1, 5:1)

branky (asistence): 18. Matěj Smeták, 23. Michal Kozelský, 52. Vojtěch Vavrečka, 53. Michal Kozelský, 53. Jiří Kroček, 55. Matěj Smeták, 58. Jiří Gregor - 40. Tomáš Skalitz (Daniel Hulič), 45. Daniel Hulič (Oldřich Jireček)

Vyjádření trenéra:

„Těžký zápas pro naší oslabenou a úzkou sestavu, ale vyhrát se tady určitě dalo a asi i mělo. Všichni hráči se ale představili v relativně dobrém světle, a doufáme že v tom budou pokračovat. Další víkend nás sice čekají soupeři z horních pater tabulky, ale v obou zápasech se určitě pokusíme minimálně bodovat.“

Sestava:

B: Vybíral, Stojka
O: Skuhrovec, Vacín, Valtr, Pecháček
Ú: Fanta, Strejček, Rybka, Hulič, Vitvar, Pitek, Vodička, Jireček

V dalším zápase se Bivoj Litvínov představí nejprve na domácím hřišti v pátek 23. 11. od 20:00 hodin v krajském derby s Chomutovem (FB událost zde: https://www.facebook.com/events/1019656051538627). V neděli 25. 11. se pak vydají opět po týdnu do Havířova, kde se tentokrát utkají s loňským finalistou první ligy, s Pegresem Havířov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru