Most - Mostecké házenkářky se po čase opět představí na domácí palubovce, ovšem tentokrát netradičně v neděli 7. dubna. Soupeřem jim bude celek Zlína, který se bude snažit Černým andělům sebrat body. Jenže domácí hráčky mají jasný plán.

Po prohře na Slavii, která ukončila jejich třináctizápasovou vítěznou sérii se zase chtějí co nejrychleji vrátit na vítěznou vlnu. „Z naší strany není před utkáním moc co řešit, chceme jednoznačně vyhrát. Zápas na Slavii nám nevyšel, ale prohra poučila, odhalila některé naše slabiny, a na ty se nyní během tréninků intenzivně zaměřujeme a snažíme se je odstranit. A samozřejmě se chceme před domácími fanoušky ukázat v tom nejlepším světle,“ uvedl trenér mosteckého týmu Peter Dávid.

0304hazena2

Fanoušci házené si ale v neděli v mostecké sportovní hale mohou užít hned trojnásobnou porci házené, protože proti Zlínu nastoupí kromě ženského A týmu Černých andělů také družstva starších a mladších dorostenek.

Nedělní program v mostecké sportovní hale tak startuje už ve 12:00 hodin, kdy se proti svým zlínským soupeřkám postaví dorostenky, druhý z dorosteneckých zápasů začne ve 14:00 hodin. Utkání MOL ligy DHK Baník Most proti HC Zlín začíná v neděli 7. dubna v mostecké sportovní hale od 17:00 hodin. Tak přijďte podpořit mostecké házenkářky!

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru