Černí andělé v sobotu bojují o postup do finále
Ilustrační foto
Sport

Most - Jediné vítězství dělí mostecké házenkářky od postupu do bojů o další český titul. V sobotu 4. května ale musí na domácí půdě porazit tým Veselí nad Moravou.

Semifinálovou sérii, která se hraje na dvě vítězná utkání, začali Černí andělé vítězstvím na palubovce soupeře, kterého zdolali 31:22. V sobotu by proto rádi své snahy o postup do finále rádi dotáhli do úspěšného konce.

„Rádi bychom zopakovali náš výkon z minulého týdne, kdy jsme zápas od počátku kontrolovali a zaslouženě vyhráli. Samozřejmě záleží i na tom, co si na nás soupeř připraví, v minulém utkání nás zaskočil vysunutou obranou. Tentokrát nemá co ztratit, ale my hrajeme na domácí půdě, se skvělým mosteckým publikem za zády a nechceme připustit žádné drama. Naším cílem je dostat zápas rychle pod kontrolu a uděláme maximum, abychom sérii ukončili už v sobotu. Také proto se stejně jako v uplynulém týdnu důkladně připravujeme,“ říká před zápasem mostecký kouč Peter Dávid.

Zápas DHK Baník Most proti SHK Veselí nad Moravou začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 4. května od 18:00 hodin. V případě prohry domácího týmu by se třetí, rozhodující utkání, hrálo hned následující den, tedy v neděli 5. května opět od 18:00 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru