Mostecké házenkářky čeká domácí ligová premiéra
Ilustrační foto
Sport

Most - Mostecké házenkářky zazářily na domácím kvalifikačním turnaji a vybojovaly Ligu mistrů, stále ale mají i domácí ligové povinnosti. V prvních třech kolech letošního ročníku MOL ligy na hřištích soupeřů ještě nezaváhaly, v sobotu 21. září se poprvé představí na domácí palubovce. V mostecké sportovní hale hostí tým DHK Zora Olomouc.

„Olomouc v posledním utkání nastřílela soupeři 40 branek. To není nic snadného, ať je vaším soupeřem kdokoli, to víme z vlastní zkušenosti. Myslím, že by nás proto v sobotu mohla čekat hezká, rychlá, ofenzivní házená, která se bude divákům líbit,“ uvedl trenér mosteckých házenkářek Jiří Tancoš.

„Po nějakém čase zase hrajeme doma, nemusíme nikam cestovat, což je příjemné. Těšíme se ale hlavně na mostecké fanoušky, kteří nás skvěle podporovali během kvalifikačního turnaje Ligy mistrů, a věříme, že nás přijdou podpořit i tentokrát,“ uzavřel Jiří Tancoš.

Utkání DHK Baník Most proti DHK Zora Olomouc začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 21. září od 18:00 hodin. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru