Verva posiluje v obranných řadách! Do Litvínova míří obránce Tomáš Pavelka
Klub reaguje na neuspokojivé výsledky. Ilustrační foto
Sport

Litvínov - Litvínov reaguje na neuspokojivé výsledky a na sever Čech míří ze Sparty navrátilec Tomáš Pavelka. Vedení Vervy se dohodlo se Spartou na prozatímním hostování do kon-ce listopadu. Litvínov tak získává velkou posilu do svých obranných řad.

Tomáš Pavelka působil v Litvínově od sezóny 2013/2014. Svůj průlomový ročník zažil následující sezónu, kdy s Vervou vyhrál mistrovský titul. Za Litvínov odehrál 181 zápasů s bilancí 51 bodů za 17 branek a 34 asistencí. Po dvou sezónách se tak ze Sparty vrací zpět do Litvínova.

Vervě by měl především pomoci v přesilových hrách. „Tomáš Pavelka pro nás představuje velkou ofen-zivní posilu do obranných řad. Vzhledem k našim výsledkům a především našim neefektivním přesilovým hrám, kde bychom ho rádi využili. Věříme, že naplní naše očekávání. Tomáše velice dobře známe z předchozích sezón, kdy u nás působil, a proto má naší plnou důvěru,“ říká generální ředitel klubu Jiří Šlégr.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru