Černí andělé se opět po čase střetnou se svými rivalkami ze Slavie
Ilustrační foto
Sport

Most - Skvělý házenkářský zážitek čeká fanoušky už tuto sobotu 7. prosince v mostecké sportovní hale. Hráčky Černých andělů v domácím prostředí přivítají své dlouholeté rivalky z pražské Slavie.

Málokterý souboj v nejvyšší ženské soutěži má takový náboj, jako právě v případě těchto dvou týmů, které sporu pravidelně bojují nejen o nejvyšší příčky v ligové tabulce, ale také o český titul.

„Pro nás se jedná o jeden z nejdůležitějších zápasů MOL ligy a jsem přesvědčený o tom, že se hráčky na toto utkání dokážou správně namotivovat a koncentrovat. Jde o soupeře, se kterým se děvčata velmi dobře znají, mají spolu odehráno nesčetně zápasů, potkávají se i v reprezentaci,“ vysvětlil trenér mosteckých házenkářek Jiří Tancoš s tím, že jeho svěřenkyně se budou snažit jako v každém zápase hrát svou hru. „Slavia se snaží hrát podobně rychlou házenou jako my, takže by se mohlo jednat zápas velmi pohledný pro diváky,“ doplnil trenér.

Černí andělé jsou aktuálně na prvním místě česko-slovenské MOL ligy, tedy nejvyšší ženské házenkářské soutěže, Slavia se pohybuje na šesté příčce a určitě si bude chtít z Mostu odvézt body. Oba celky navíc mají za sebou sérii tří vítězných ligových utkání, kterou nebudou chtít přerušit. Jak vzájemné měření sil dopadne, se můžete přijít přesvědčit na vlastní oči.

Utkání mezi DHK Baník Most a DHC Slavia Praha začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 7. prosince od 18:00 hodin. (pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru