Na házenou vyražte v sobotu už odpoledne
Ilustrační foto
Sport

Most - Mostecké házenkářky čeká v sobotu 7. března utkání proti týmu z Bánovců nad Bebravou. Tentokrát se proti sobě postaví obě družstva už od 16:00 hodin odpoledne, a i když by se mohl zdát souboj prvního týmu tabulky s posledním divácky méně atraktivní, trenéři Černých andělů tvrdí opak.

Pro Černé anděly by se mělo jednat o zápas v plné zátěži, v tomto týdnu totiž trénují na maximum, věnují se hlavně kondiční přípravě, ve které je trenéři vůbec nešetří. Zajímavostí je, že by se v sestavě mosteckého týmu měly objevit i některé nové tváře. „Hrát budeme v plné sestavě i s dorostenkami, které za nás nastupují standardně, navíc ale chceme kádr doplnit i o další dvě až tři další. Pro utkání proti Bánovcům je to ideální, protože i náš soupeř má velmi mladý tým,“ připomněl Ondřej Václavek.

Rozhodně to ale neznamená, že by mostecké házenkářky chtěly utkání jakýmkoli způsobem vypustit, i když v nejvyšší soutěži už mají vítězství jisté. „Určitě se bude v sobotu hrát rychlá házená, při které bude padat spousta branek a diváci se mohou těšit i na některé speciality. Už jsme během týdne měli několik her, ze kterých vyplynula spousta zajímavých akcí, a předpokládám, že se nám je podaří začlenit i do zápasu. Chápu, že toto utkání může někdo považovat za méně atraktivní, ale jsem přesvědčen, že by se divákům tento zápas mohl líbit. Jednak protože částečně nasadíme do hry mladé hráčky, kromě toho půjdeme do utkání z plné přípravy, to znamená tvrdě, naplno a hráčky se rozhodně nebudou šetřit. Určitě by z naší strany měla být k vidění rychlá a dynamická házená, která by se divákům měla líbit,“ láká fanoušky do hlediště mostecké sportovní haly trenér.

Utkání DHK Baník Most proti HK Sokol RMK Bánovce nad Bebravou začíná v sobotu 7. března v mostecké sportovní hale už od 16:00 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru