AKTUÁLNĚ: Na Litvínov se stojí fronty! Vervu čeká bitva roku o život v extralize
Fronta na poslední lístky ke stání na páteční zápas. Foto: Oldřich Hájek
Sport

Litvínov – Vstupenky na sezení jsou vyprodané, ty ke stání se začaly prodávat ve čtvrtek ve dvě hodiny odpoledne. A stojí se na ně pořádně dlouhá fronta. Aby ne. HC Vervu Litvínov čeká v pátek nejdůležitější utkání letošního extraligového ročníku.

Verva v pátek na domácím ledě přivítá kladenské Rytíře, přičemž poražený tým velmi pravděpodobně zamíří o soutěž níže. Zvládnou chemici tíhu situace a zachrání extraligu v Litvínově? Sestup hrozí rovněž Pardubicím, které hrají v Brně.

Kladno je poslední s šedesáti body, přičemž stejný bodový zápis má i Verva. Dvanácté je Dynamo s 61 body na kontě. Vítkovice s 63 body už jsou zachráněné.

Bilance z tohoto ročníku v zápasech proti Kladnu hovoří pro Litvínov, který ovládl všechny tři dosavadní duely.

Kladnu stačí jakákoliv výhra – ta za tři body bude stejně dobrá jako za dva body, protože Verva pokaždé zapíše menší bodový zisk než Kladno. V případě, že si Pardubice neodnesou ze svého zápasu ani bod, mohou sestoupit ve chvíli, kdy Rytíři zvítězí v prodloužení nebo na nájezdy. Pak by mělo Kladno 62 bodů a Litvínov s Pardubicemi 61 bodů, přičemž Severočeši mají lepší vzájemnou bilanci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru