Kanadský útočník Samson Mahbod pokračuje v Litvínově
Samson Mahbod. Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Klub HC Verva Litvínov se dohodl s kanadským útočníkem Samsonem Mahbodem na nové smlouvě. Rodák z Montrealu je tak dalším důležitým článkem v budování kádru pro novou sezónu. V Litvínově podepsal smlouvu na dva roky.

Kanadský forvard přišel na sever Čech v listopadu z německého Krefeldu posílit kádr litvínovské Vervy. Rychlonohý útočník v černožlutém dresu zářil a zařadil se mezi největší tahouny mužstva. V devětadvaceti zápasech si připsal 22 bodů (9+13) a v závěru sezóny přispěl velkou měrou k záchraně extraligy v Litvínově.

Hokejový světoběžník, který si vyzkoušel angažmá v osmi zemích světa, tak zakotvil v Litvínově, kde by měl působit následující dvě sezóny. „Jsme rádi, že se nám podařilo se Samsonem dohodnout na další dva roky a věříme, že naváže na své výborné výkony z minulé sezóny,“ říká sportovní ředitel Pavel Hynek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru