Litvínov uplatnil opci na talentovaného útočníka Přemysla Svobodu
Přemysl Svoboda. Foto: HC Verva Litvínov
Sport

Litvínov - Vedení HC Verva uplatnilo opci na dvacetiletého útočníka Přemysla Svobodu. Odchovanec Litoměřic působí na severu Čech od dorosteneckých let. V Litvínově tak bude moci nastupovat i v novém ročníku Tipsport extraligy. „Přéma Svoboda patří k mladým talentovaným hráčům našeho klubu a je jen na něm o jakou pozici se v A-týmu popere v přípravě na nový ročník Tipsport extraligy,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Svoboda patřil v mládežnických kategoriích mezi lídry bodování. V extralize dorostu i juniorů sbíral více než bod na zápas. V extralize nastoupil za Litvínov do 25 utkání, ve kterých vstřelil tři góly a přidal osm asistencí. V seniorském hokeji se rozkoukával v Chance lize. V 56 zápasech za Ústí a Litoměřice nasbíral slušných 32 bodů (14+18). V nové sezoně tak bude mít šanci přesvědčit trenéry svými výkony, aby se stabilně probojoval do kádru A-týmu.

„Přéma dostal větší šanci v minulé sezóně. Ukázal, že má potenciál, ale čeká ho v kariéře ještě hodně práce. Má perspektivu do budoucna a chceme s ním dále pracovat. Je to domácí hráč, který je technicky zdatný. V budoucnu by mohl nahradit hráče, kteří budou pomalu končit,“ říká hlavní trenér Vladimír Országh.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru