Badminton: Tereza Grznárová byla úspěšná v Českém Krumlově
Tereza Grznárová na turnaji v Českém Krumlově. Foto: BK Baník Most
Sport

Český Krumlov  – Na celorepublikovém badmintonovém turnaji Grand Prix „A“ kategorie U15 v Českém Krumlově reprezentovala oddíl BK TJ Baník Most Tereza Grznárová. V singlu obsadila dělené třetí místo poté, co porazila Lucii Tománkovou (SK Hamr), Janu Hnilicovou (Sokol Radotín Meteor Praha) a v semifinále podlehla Štěpánce Nýdrlové z SK Prosek Praha.

S Jakubem Klokanem (Super Stars Most) nepotvrdili v mixu pozici nasazených jedniček, když vypadli ve čtvrtfinále. Vše si hráčka Baníku Most vynahradila ve čtyřhře. Tereza Grznárová se Štěpánkou Nýdrlovou totiž v deblu jako nasazené jedničky nezaváhaly. Ve finále si poradily s dvojicí Lucie Šuhajová (B.O. Chance Ostrava) – Lucie Tománková (SK Hamr) ve dvou setech 21:16, 21:15.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru