Litvínovská Verva udržela svého nejproduktivnějšího hráče
Foto: HC VERVA Litvínov
Sport

Litvínov - Vedení klubu uplatnilo opci na svého nejproduktivnějšího hráče Giorgia Estephana. Kanadský útočník tak přidá v černožlutém dresu další sezónu. „Pro nás to bylo jasné rozhodnutí. Giorgio byl v první desítce bodování ligy a celou sezónu dokazoval své ofenzivní kvality. Věříme, že na své výkony naváže i v příštím ročníku,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Verva přivedla před uplynulou sezónou pětadvacetiletého kanadského útočníka Giorgia Estephana. Ten měl především pomoci litvínovské produktivitě a jeho angažování se ukázalo jako trefa do černého. Estephan se hned od úvodu sezóny zařadil mezi nejlepší hráče chemiků. Patřil k nejvytěžovanějším útočníkům týmu a ve spolupráci s Patrikem Zdráhalem tvořili nebezpečný tandem.

Kanadský šikula nastoupil do všech 56 zápasů základní části a stal se s osmačtyřiceti body za osmnáct gólů a třicet asistencí nejproduktivnějším hráčem Litvínova. V produktivitě soutěže se umístil na devátém místě. Navíc se stal prvním cizincem v historii Litvínova, který vyhrál klubové bodování. V nové sezóně by měl opět patřit ke klíčovým hráčům Vervy. „Byl jedním z našich nejlepších hráčů. Je šikovný, konstruktivní a umí dávat góly. Jsme rádi, že u nás bude pokračovat,“ říká na závěr trenér Vladimír Růžička.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru