Útočník Jiří Fronk si v Litvínově vybojoval novou smlouvu
Foto: HC VERVA Litvínov
Sport

Litvínov - Vedení klubu se dohodlo na nové smlouvě s útočníkem Jiřím Fronkem. Rodák z Loun si po loňské sezóně vybojoval na severu Čech nový roční kontrakt s roční opcí. „Jirku jsme měli možnost vidět v našem dresu poslední dvě sezóny. Zejména letos naplňoval očekávání, která jsme na něj měli. Podával slušné výkony, díky kterým si u nás vybojoval další angažmá,“ říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Osmadvacetiletý útočník se v Litvínově poprvé objevil již v sezóně 2020/2021, kdy přišel Vervě vypomoci z jihlavské Dukly. Po osmi zápasech, ve kterých vstřelil tři branky se vrátil zpět do Jihlavy. V uplynulé sezóně nastoupil v Dukle do 29 duelů, ve kterých zaznamenal 23 bodů (11+12).

Jeho výkonů si všimli v Litvínově a vytáhli si ho po roce zpět do extraligy. Šikovný forvard za Vervu odehrál 20 utkání, ve kterých vstřelil tři góly a k nim přidal čtyři asistence. V novém extraligovém ročníku tak opět bude oblékat černožlutý dres. „Svou roli v týmu tu potvrzoval. Viděl jsem ho už v Jihlavě, líbil se nám, a tak jsme si ho vytáhli do Litvínova. Má určitou perspektivu se dále zlepšovat. Je šikovný a umí hrát dobře s pukem, takže jsme se rozhodli ho podepsat i na další sezónu,“ říká hlavní trenér chemiků Vladimír Růžička.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru