Softbal: Mostečtí hráči se rvali o každý míček a každý out
Foto: Monika Drábková
Sport

Most, Chomutov - O víkendu 4. až 5. června se softbalové boje přesunuly do nedalekého Chomutova. Ve svých soutěžích tam bojovali kadeti Softball Clubu Painbusters a nejmenší naděje Rookieball do 9 let.

Kadeti ve své skupině porazili Slavii Plzeň, nestačili na domácí Chomutov a v napínavém souboji vyrovnaných týmů podlehli těsně Joudrs Praha. V boji o páté místo pak Slavia Plzeň oplatila našim borcům porážku ze skupiny.

Nejmenší softbalisté sehráli v sobotním turnaji čtyři krásné zápasy. Je radost sledovat tyhle malé špunty, s jakou vervou a nadšením bojují se soupeřem i nástrahami tohoto sportu a jak rychle vstřebávají nové zkušenosti a dovednosti. Slovo trenéra Lukáše Badnáře závěrem to charakterizuje přesně: „Jsem velmi pyšný na naše děti, které se rvaly o každý míček a každý out. Klobouk dolů. Největší pocty se nám dostalo, když za námi chodili hráči i trenéři z jiných týmů a gratulovali nám ke skvělé hře.“

Dalším představením mosteckých softbalistů budou zápasy extraligy mužů na domácím hřišti v Mostě na Ovčíně 11. a 12. června od 13 a 15 hodin. Přivítají pražské týmy Tempa a Joudrs. Svůj turnaj budou mít i žáci do 13 let, kteří se vypraví do Prahy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru