Mostecké badmintonistky Martina Krocová a Veronika Dobiášová vedly tréninky na Madagaskaru
Foto zdroj: Super Stars Most
Sport

Antananarivo (Madagaskar) – Čtvrtý největší ostrov a zároveň osmá nejchudší země světa Madagaskar byla dalším cílem projektu Africa Islands Badminton Tour. Martina Krocová a Veronika Dobiášová v hlavním městě Antananarivo vedly tréninky místních reprezentantů, ale i dětí, kteří s badmintonem teprve začínají.

Badmintonový klub Super Stars Most a Nadační fond Future Dreams věnovaly místnímu svazu badmintonové míče a dětem rozdaly dárky v podobě přívěsků a náramků s badmintonovou tématikou. V rámci tréninkových jednotek představily Martina Krocová a Veronika Dobiášová trenérům a funkcionářům Malgašského svazu mnoho námětů a témat pro jejich další práci a rozvoj badmintonu na tomto ostrově.

Dohodnuta byla další spolupráce, která by na projekt měla v budoucnu navázat. Navázání kontaktů v oblasti badmintonu bylo součástí tohoto projektu i na ostrově Mauritius. Velmi pozitivní zpětná vazba se potom dostala oběma trenérkám nejen od dětí, ale od celého badmintonového hnutí na Madagaskaru.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru